Menu

Kontakt

Proto d.o.o.
Amadova 31,
11080 Beograd – Zemun
Srbija

tel. +381 60 3034 326
info@proto.rs

Proto@Instagram

  • U subotu 20. juna dočekali smo leto u Zaokretu i upoznali vas sa novim lampama Proto radionice po dizajnu Monike Lang koje nam prikazuju Beograd u svetlu proleća. 
Štampali smo i torbe sa dizajnom takođe Monike Lang i tu se posebno zahvaljujemo Kseniji Pantelić i Nikoli Velickom na pomoći!
Najbolja muzička podrška bili su nam Ana Ćurčin i Benjd.

Lampe još uvek možete kupiti u Zaokretu ili direktno naručiti od nas, a uskoro objavljujemo i još neke nove lokacije gde ih možete naći.

Fotografije: Čarna Ponjević
  • U subotu 20. juna okupljamo vas @zaokret da vam predstavimo novu lampu izašlu iz Proto radionice rađenu po dizajnu @monik_lang koja nam pokazuje Beograd u svetlu proleća. 
Lampe će biti prodavane po specijalnoj promo ceni samo tog dana, a prihod od prodaje lampi odlazi u humanitarni fond Proto radionice. #izvodljivo 
Pozdrav letnjim mesecima // Subota 20. jun, 16h // Zaokret
  • Pozivamo vas da zajedno ispratimo proleće i pozdravimo leto u subotu, 20. juna @zaokret . Događaj počinje u 16 časova i trajaće do prvog mraka.
Za tu priliku biće predstavljena prva u nizu dizajniranih lampi na temu godišnjih doba naše ilustratorke Monike Lang realizovane u saradnji sa radionicom Proto. Takođe, novi Zaokret i Proto cegeri/torbe Monike Lang biće štampani na licu mesta i prodavani po principu slobodnih donacija. Događaj će zaokružiti mini muzički nastupi Ane Ćurčin i Benjda u unutrašnjoj bašti Zaokreta sa kojima ćemo ispratiti proleće i sačekati leto u Beogradu.
Nemojte da ispalite, jer dan ne može biti duži! Nema više izgovora! #izvodljivo #protoradionica #zaokret
  • Vraćamo vas malo u Čačak našem omiljenom Baštovanu i putokazima koje smo radili da biste ga lakše pronašli. Dizajn svih putokaza @monik_lang 🌷
#rasadnikbastovan
#izvodljivo
#protoradionica